Musikk aktuelt Ramsau

Denne hjemmesiden kommer ikke bare til å handle om langrenn, trening og tålmodig arbeidsinnsats. Jeg kommer også til å skrive litt om hva jeg ellers interesserer meg for, og hva som lager god stemning i hverdagen!

Det er ikke til å legge skjul på at musikk er viktig for min trivsel. Musikken står alltid på, når jeg ikke trener. Noen ganger gjør jeg unntak, og lar musikken også følge meg på trening. Her i Ramsau går vi på ski i korte og forholdsvis monotone runder. Da sverger jeg til godlåter på øret, for å gjøre alle rundene litt lettere å svelge.

Mest spilte album de siste tre ukene:

 • Placebo, live at Brussels Cirque Royal 2009. Bootleg liveopptak som jeg snublet over på nettet, og som virkelig har gitt en opptur de siste dagene! Jeg så Placebo live på Rock Werchter festival i juli, og dette opptaket ga et herlig flashback til konserten. Fantastisk å høre energien i de nye låtene fra Battle of the Sun i liveversjon. Konserten er en full-set konsert, med tjue låter, gammelt og nytt.
 • Pearl Jam, Backspacer (’09). Nye skiva til Pearl Jam. Ganske spennende skive, som vokser litt for hver dag. Noe ujevnt nivå på låtene kanskje?
 • Pearl Jam, No code (’96). Med nye skiver følger også mimring med gamle mesterverk av samme band… Off he goes og Present tense er favorittlåtene.
 • Lars Winnerbäck, Tenk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen. (’09) Jeg har aldri vært noen stor fan av den svenske rockemelankolikeren, men denne skiva sitter som et skudd! Meget fengende åpningskutt: Järnvägsspår. Kanskje har jeg brukt for lite tid på de forrige skivene?
 • Seasick Steve, I started out with nothing, and I still got most of it left. (‘ 08) Amerikansk bluesman, bosatt i Norge. Stor i England og Europa. Har spilt sammen med bla Modest Mouse. Perfekt kveldsstemning med såre og røffe toner!
 • Sivert Høyem, Moon landing (’09). Herlig å høre at Madrugada musikken lever videre med Sivert Høyem. Meir rock enn de tidligere solo skivene, og det er INGEN ulempe!

Placebo leverte en strålende konsert på Rock Werchter 2.juli, foran undertegnede, kamerat Vika og ca 78 000 andre tilskuere!

Placebo leverte en strålende konsert på Rock Werchter 2.juli, foran undertegnede, kamerat Vika og ca 78 000 andre tilskuere!

Reklamer

Stikkord: , , , , , ,

3 kommentar to “Musikk aktuelt Ramsau”

 1. Ingeborg Says:

  Hei på deg!

  Så gøy at hjemmesiden/bloggen er oppe og går igjen.

  Tommel opp for Lars Winnerbäck og Sivert Høyem!

  God helg fra downtown:-)

 2. John Anders Says:

  Hei Ingeborg!

  Takk for tilbakemeldingen! Ante meg at vi kanskje hadde felles plattform på noen av de nevnte album, ja! God musikk gjør livet gladere!

  Håper alt står bra tel downtown! Vi må ses når jeg kommer hjem over helga!

 3. Nemachelius Oxianus Says:

  Winnerbäck har jo laget en sang om en norsk skiløper. Elden. Med text som
  Den vinner som er träg
  den förlorar som gjer upp
  ………………..vart tok den der Elden vägen?

  Lykke til og god glid i vinter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: