Velger naturlig høyde uansett

Slike øyeblikk blir det lite av i høydehus...!

Slike øyeblikk blir det lite av i høydehus...!

I dagens utgave av Hamar Arbeiderblad står det en artikkel om hva jeg meiner om høydetrening. Dessverre er det bare abonnenter som kan lese saken på nett. (HA: Skjerp dere!!) Dere som har mulighet for det kan heller kjøpe papirutgaven, der den finnes i salg.

Men kort oppsummert går saken ut på at jeg har kommentert den nylig oppblussede høydehusdebatten hjemme i Norge. En undersøkelse har vist at mange toppidrettsutøvere ønsker at det sær-Norske forbudet mot høydehus skal oppheves. Jeg kan til dels være enig i at det er urimelig at kun Norge skal ha et forbud mot bruk av høydehus, men er samtidig glad jeg slipper å tilbringe tid i et slikt kunstig miljø!

Sitat fra HA: – Jeg er glad for at høydehus ikke er tillat i Norge. Jeg synes høydehus er kunstig, og det er over min terskel for hva jeg mener er naturlig, sier Gaustad, og fortsetter:
– Jeg kunne selvfølgelig ha spart meg for utgifter, og gjort det praktisk enklere, men jeg hadde reist i naturlig høyde uansett. Da får jeg også med skigåing på snø på kjøpet, samt en lang rekke naturopplevelser jeg aldri ville vært foruten. Dessuten er mye av poenget med mitt høydeopplegg nettopp det å trene i stor høyde. Det påvirker meg mest, og gir meg det største løftet. Bohøyden er med på å gjøre akklimatiseringen bedre, og totaleffekten større.


Reklamer

Stikkord: , ,

2 kommentar to “Velger naturlig høyde uansett”

 1. Sirius Says:

  Det var da endelig på tide John Anders .. inn i dette spennende OL året og slikt. Stor stas med oppdateringer på hvordan du ligger an, og ikke minst i forhold til resultatene fremover! Satser alt på at vi ses her borte om en 3-4 måneders tid!

  All the best og STÅ PÅ!!
  Klæm

 2. Jonas Says:

  Fy flatern, gleder meg som en unge gleder seg til jul for kommende helgs World Cup renn i Davos. Etter uttalelsene dine til Langrenn.com og dømme så virker det som du har enorm selvtillitt før helga. Det tyder jo bra. Du beviser vel uansett at ikke alle fra Hedmarken er late og feite:-)
  Lykke til, Håper du knuser alle i høyden.

  Bra side du har forresten. Her får man meg seg alt fra det sportslige til det festlige ser det ut til:-)

  Jonas.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: