Lokalt skiføre (oppdatert torsdag kl 19.40)

Her er litt føreinformasjon for Hedmarken i god «public service ånd!»

Skiføre Gåsbu

Fint og vinterlig i Vangsåsa!

I går, onsdag,  gikk jeg en kort luftetur i fra Gåsbu. Her er det en kjempebra såle, Helge kjørte løypemaskina på tirsdag. Med litt snø i lufta i går og i dag blir føret bare bedre og bedre.  I går var det to klassiskspor, og dermed lite plass til skøyting. Men dette blir nok bedre etter neste oppkjøring. Turistløypa (lysløypa) er kjørt, videre over Måsetra til Krakholen. Også kjørt en liten avstikker opp til Kollmyrkampen. Lysløypa står på hver kveld. Sjekker Gåsbu nærmere i kveld! Følg vær og webkamera på Steinfjellhytta hos HHT.

Løypeinfo for Gåsbu oppdatert torsdag kl 19.40: Det er kjørt opp på nytt i dag, og forholdene er veldig bra! Gode muligheter for begge stilarter. Det har også kommet en del snø i løpet av kvelden, så nå er det snart like bra som midtvinters! Gikk klassisk og smurte med Swix VR 45 i kveld, silkeføre!

Budor har meget gode forhold for begge stilarter. Det er oppkjørt fra parkeringsplassen på Grua, rett innenfor Budor Gjestgård. Løypa går på vegen over Ruskåsen og til Mållia, samt ned til Størigarden og inn til Gitvola. Registrerte til min store glede at det var løype på vegen ned til Størigarden, så i dag vart det intervaller i en gammel «godbakke!»

Oppdaterer eller legger ut ny info etter hvert som jeg prøver løypene igjen!

GOD SKITUR FOLKENS!

Reklamer

Stikkord: , , ,

Én kommentar to “Lokalt skiføre (oppdatert torsdag kl 19.40)”

  1. hedmarken Says:

    Dette ser fantastisk ut – nå venter jeg på at Svinepesten er ute av huset. Da finner jeg skia. Stå på mot Beito – vi heier 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: