ORD & HANDLING as ny samarbeidspartner

Team Gaustad og ORD & HANDLING as har inngått en spennende samarbeidsavtale for 2010. ORD & HANDLING as er ledet av Oddvar Hemsøe og driver med  medie- og kommunikasjonsrådgiving.

Formålet med avtalen er å tilby inspirerende foredrag til næringsliv, organisasjoner og foreninger. «Avtalen gir meg spennende utfordringer, jobberfaring og noe annet enn bare trening å fokusere på i hverdagen,» sier John Anders. «I tillegg gir avtalen meg et viktig økonomisk bidrag gjennom noen kritiske vintermåneder.»

Oddvar Hemsøe kommenterer avtaleinngåelsen: «Akkurat nå har John Anders et annet fokus, og det skal han også ha. Men når sesongen er over har vi planer om å tilby foredrag  til bedrifter. Det kan være ledergrupper, avdelinger eller enkeltpersoner. Utøvere som John Anders er utrolig gode på systematikk. De vet hva de har gjort, og hvilke resultater det ga. John Anders tør å ha høye målsetninger, han sier det- og han gjør det. Ord og handling i praksis!»

Ved spørsmål om konseptet og for bestilling, ta kontakt med Oddvar Hemsøe, 95 88 24 55 – oh@ordoghandling.no

Reklamer

Stikkord:

2 kommentar to “ORD & HANDLING as ny samarbeidspartner”

  1. snekkern Says:

    Gratulere med nytt bein å stå på. Dette er du god på, det også. Men nå er det NM som gjelder. Det holder å speede opp 5-6 sekunder på kilometer’n, så er du der; helt i toppen. Særlig bra bør det gå om du slutter å gå kombinert når det egentlig er langrenn (hopp med dårlig nedlslag i Åsarna).
    Lykke til i «Ord & handling», håper det blir så lite å gjøra der at du fortsatt kan hjelpe meg med litt «bord & sparkling».

  2. John Anders Says:

    TAKK for meldinga, Snekkern! (mrk stor S!) Oppfordring om snitthastighetsøkning er nottert bak øret, og vil bli tatt tel følge! Kombinert hopprenn utsettes tel Gubbestujordet GP tel vår’n, etter blanda følelser i Åsarna… O&H blir spennende bigesjeft, men: Ettersom je var så god tel å stå i væga for Snekkern, har je itte tenkt å la den båten gå med det første! En gong svingt hammarn, alltid svinge hammarn. PONKTOM.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: