Besøk hos NTG Geilo

NTG avdeling Geilo satser offensivt på å foredle talenter til topputøvere. Jeg fikk æren av å besøke elevene ved skiskyting og langrenn i dag, for å dele litt av mine erfaringer som skiløper gjennom mange år.

Jeg syns alltid det er artig å få henvendelser om å besøke slike prestasjonsgrupper. Jeg syns også det er et veldig godt tegn at et så profesjonelt og kompetanserikt miljø som NTG Geilo er, har ydmykheten til invitere folk utenfra for å få inspirasjon. Jeg meiner at det er de miljøene som er åpne og søkende, som har størst mulighet for god en prestasjonsutvikling.

I mitt foredrag for elevene la jeg vekt på prosessen med å sette riktige mål, ta konsekvensen av målene og ha tålmodigheten som trengs for å nå målene. Jeg håper elevene syns de fikk noen gode tanker og ideer med på vegen videre i karrieren. Jeg takker for invitasjonen, oppmerksomheten og for gode spørsmål underveis! Og så ønsker jeg alle utviklingshungrige elever på Geilo lykke til med resten av sesongen!

Reklamer

Stikkord: , ,

2 kommentar to “Besøk hos NTG Geilo”

  1. js Says:

    Hei John Anders.

    Spennende å høre på en som har hatt mange opp- og nedturer. Tror det var mange som kjente seg igjen. Syns oppbygningen i foredraget var bra. Mange saklige innlegg du kommer med og jeg tror mye av det er riktig. Noe du kanskje kan jobbe med er tonefallet og variasjonen i foredraget. Kunne bli litt monotont noen ganger. Hørtes ut som om du var klar over dette selv også. Stå på videre og sats videre til neste ol!

    • John Anders Says:

      Hei JS! Tusen takk for tilbakemeldingen! Glad for at du fikk noe ut av det. Jeg setter veldig stor pris å høre mine forbedringspunkter når det kommer til foredrag, så det skal jeg ta med meg videre! Må trene, evaluere og utvikle for å bli bedre, veit du! Og viktig med coaching på vegen, så takk igjen. 🙂 lykke til med resten av sesongen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: