Hjertet er i orden!

Jeg har akkurat gjennomført et tredagers utredningsopphold ved Feiringklinikken. Konklusjonen er heldigvis betryggende, hjertet er i orden!

Siden mars har jeg kjent en «klem-følelse» rundt hjertet når jeg har prøvd trene intensive økter. Dette har vært veldig ubehagelig, og litt skremmende. Heldigvis ble jeg henvist til et utredningsopphold ved Feiringklinikken, og her har jeg fått meget grundige og gode undersøkelser denne uka.

Konklusjonen er at hjertet ser ut til å fungere optimalt. Legene finner at hjertet mitt har noen typiske kjennetegn som utholdenhetsutøvere ofte har, som for eksempel store hjertekammere. Dette er ikke tegn som gir ubehag eller problemer.

Det ubehaget jeg har følt har med stor sannsynlighet hatt muskulære årsaker, i brystveggen eller brystet. Dette kan være et sannsynlig «symptom» da jeg hadde et langt opphold fra intensive økter fra januar til jeg begynte å trene hardt igjen i mars.

Jeg skal nå trene «normalt» med intensive økter en måneds tid, for så og gjøre noen av testene på nytt ved Feiring. Jeg kan trene hardt, og det er veldig betryggende. Så blir det spennende å se hvordan kroppen responderer.

Reklamer

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: